Nyitóoldal > Cégünk

Eurogumi - cégünk

CÉGTÖRTÉNET, TEVÉKENYSÉGEINK

Az Euro Gumi Kereskedő Kft. 2002-ben alapított magyar tulajdonú kisvállalkozás. A cég dinamikus fejlődésének köszönhetően 2008-ban átlépte az 1 milliárd forintos árbevételi határt.

Cégünk tevékenységi körei:

  • Műszaki gumilemezek, csúszásgátlós gumiszőnyegek (autószőnyegek, metrószőnyeg) ipari és hidraulika tömlők és hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások kis és nagykereskedelme.
  • Gumi-, műanyag és egyéb hevederes szállítóberendezések, ezek szállítóhevedereinek, szállítópálya kiegészítőinek és egyéb elemeinek, tartozékainak végfelhasználók és viszonteladók részére történő értékesítése, az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások nyújtása. Ezek a tevékenységek magukba foglalják a hevederes szállítóberendezések helyszíni felmérésétől, a tervezésen, gyártáson, értékesítésen át, a telepítésen és a karbantartáson keresztül a rendszer és/vagy termék utóéletének figyeléséig tartó teljes folyamatot a felhasználói igény szerint.
  • Törő- és osztályozó rendszerek és elemeinek, karbantartó és javító anyagainak, valamint az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások értékesítése.
  • Képviseletek és stratégiai partneri feladatok ellátása.

Tevékenységét a törökbálinti székhelyén végezi, melynek része egy 1150 m2-es raktáráruház. A Vevők széleskörű és minden igényt kielégítő kiszolgálása érdekében a magyar áruk mellett cseh, német, román, szlovák, olasz és osztrák gyártók termékeit is forgalmazza. Országos lefedettségű képviselői hálózattal rendelkezik.

A minél magasabb szintű vevői és megrendelői megelégedettség érdekében MSZ EN ISO 9001:2009 Minőségközpontú, MSZ EN ISO 14001: 2005 Környezetközpontú és MSZ 28001:2008 (OHSAS 18001:2007) Munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási menedzsment rendszert működtet.

TANÚSÍTVÁNYAINK

A minél magasabb szintű vevői és megrendelői megelégedettség érdekében MSZ EN ISO 9001:2009 Minőségközpontú, MSZ EN ISO 1400:2005 Környezetközpontú és MSZ 28001:2008 Munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási menedzsment rendszert működtetünk.

2015. május 12. napján cégünk az alábbi "A" minősítést kapta:

"Az OPTEN Kft., mely 1994 óta az üzleti és jogi információs piac meghatározó szereplője,  "A" minősítésben részesíti a fenti céget!

Az oklevél tulajdonosa, az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

Az alkalmazott kockázati modell több száz változó alapján rangsorolja a cégeket korszerű adatbányászati algoritmusok alapján.

 

A KKV kategóriában az Önök által elért minősítést a magyarországi cégek csupán 2,2%-a érte el!"